Konferenčné miestnosti a služby

Firemné školenia, konferencie, pracovné obedy, stretnutia, prezentácie či firemné porady pre vás môžeme usporiadať v jednej z miestností, ktoré sú určené aj na konferenčné účely. Ich množstvo a variabilita naplnia vaše očakávania.

K dispozícii sú vám:

Business salónik je miestnosť ideálna pre nerušené obchodné rokovanie. K salóniku patrí samostatná kúpeľňa, sociálne zariadenie, LCD televízia a wi-fi internetové pripojenie. Profesionálna obsluha zabezpečí podávanie občerstvenia.

Bussines salónik Bussines salónik1

Školiaca miestnosť na poschodí, ktorá má kapacitu do 20 osôb. Ponúka stoličky s operadlom a možnosťou písania; umývadlo. K dispozícii sú vám základné konferenčné potreby na prenájom – flipchart, plátno, dataprojektor a pod. Aj tu podávame občerstvenie – coffee breaky podľa vášho želania.

skoliaca miestnost Coffebreak: obložený chlebík so šunkou

Reštaurácia s kapacitou do 64 osôb ponúka príjemné posedenie v miestnosti s krbom. Má dva vchody (hlavný zo strany salaša a penziónu a jeden samostatný zo strany parkoviska). Reštaurácia má možnosť prepojenia s malým a veľkým salónikom, čo je ideálnym riešením v prípade väčšej firemnej akcie, zábavnej či odbornej.

restauracia07 UPJS_firemna_akcia01

Malý salónik s interiérovým krbom má kapacitu do 12 osôb a predstavuje najmenšiu miestnosť v ŠARIŠ PARKu; ideálnu pri menších školeniach alebo počas pracovných obedov.

maly salonik01 maly salonik03

Veľký salónik s kapacitou do 26 osôb je obľúbeným miestom tak počas bežnej prevádzky, ako aj na usporiadanie stredne veľkej rodinnej oslavy či školenia. Aj tento salónik má interiérový krb a je možné prepojiť ho s reštauráciou. V blízkosti salónika sa nachádza zadný vchod ŠARIŠ PARKu, ktorý je tiež vchodom pre klientov s obmedzenou schopnosťou pohybu alebo rodiny s malými deťmi. Priestranné parkovisko nájdete priamo pred veľkým salónikom.

velky salonik01

Vínna pivnica má kapacitu do 26 osôb. Je to dreveno-kamenná podzemná miestnosť so samostatným vchodom a WC. Vínna pivnica je ideálna pre tých, ktorí nechcú byť nikým rušení. Súčasťou interiéru je aj vnútorný krb a samostatný vínny archív. Pred vínnou pivnicou nájdete parkovacie miesta.

vinna pivnica08 vinna pivnica05

Koliba predstavuje samostatne stojacu budovu postavenú v tradičnom ľudovom štýle a s kapacitou do 50 osôb (25+25). Na dvoch poschodiach dominuje drevo, útulná krbová piecka a postava maskota ŠARIŠ PARKu – Smädného mnícha. Koliba má samostatné WC, kuchyňu, vchod a parkovacie miesta pred samotnou budovou koliby.

koliba interier extra_so settingom

Party stan sa nachádza v exteriéri a s kapacitou 190 osôb predstavuje ponuku pre firemné posedenia a neformálne akcie v ľudovom štýle. Party stan je v prevádzke v letnom období – zvyčajne od 1. mája do 30. septembra; má vlastný barový pult, WC a s možnosťou zapožičania výhrevných telies aj novej výzdoby interiéru.

Letná záhrada - party stan zvonka

Humno s kapacitou do 20 až 30 osôb je miestom ideálnym na grilovačky, guľáš party, či iné neformálne firemné posedenia. Odporúčané je prepojenie prekrytého humna s posedením na drevených laviciach v exteriéri.

grilovanie_1

Prepojením malého salónika, veľkého salónika a reštaurácie vzniká priestor pre firemnú zábavnú akciu s tanečným parketom. Vhodné pre cca 70–80 osôb.

Novinkou v roku 2011 je prekrytie a zateplenie letnej terasy, z ktorej sa tak stáva terasa s celoročným využitím. V zime vykurovaná, v lete bez okien. Slúži tak obedovým hosťom, ako aj firemným a rodinným akciám.

letna terasa11

Prepojením dvoch salónikov, reštaurácie s celoročnou terasou vzniká priestor pre cca 150 osôb – zabávajúcich sa (t.j. miesta na sedenie i tanečný parket).

Celková kapacita areálu ŠARIŠ PARK je približne 500 osôb (stoličiek).
Informatívny cenník prenájmov miestností: 1 hodina od 6 do 35 Eur

Konferenčné potreby na prenájom:
Premietacie plátno, dataprojektor, flipchart, papiere do flipchartov a fixy

Doplnkové služby:
Veľkoplošné bezplatné parkovanie, wi-fi internetové spojenie zadarmo, denná tlač, ponuka tradičného domáceho občerstvenia (coffee break), pitný režim a prenájom konferenčných miestností sú základnými požiadavkami, ktoré vám radi splníme.

Pre viac informácií o miestnostiach a službách kontaktujte pravádzkarky ŠARIŠ PARKu.
Telefonicky: 051 747 04 22 alebo 0918 512 731
E-mailom: prevadzkar@sarispark.sk
Vyplnením formulára:

Rezervácia miestnosti
Meno a priezvisko
Telefónne číslo
E-mailový kontakt
Druh miestnosti
Termín
Čas
Počet osôb
Doplňujúce informácie
Máte záujem o pravidelné zasielanie informácií o akciách v ŠARIŠ PARKu?
Antispam: 1 + 2 =
Stravovanie
salaš
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
terasa
party stan
salóniky
sypanec
múčna výroba
mäsová výroba
Ubytovanie
penzión
drevenice
ohrada pre zvieratá a jazdiareň
detské ihrisko
Relax
wellness - saunový svet
bazén s atrakciami
masáže
tenisový kurt
Pre firmy
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
party stan
salóniky
školiaca miestnosť
humno
amfiteáter
Pre rodiny
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
party stan
salóniky
humno
detské ihrisko
Copyright © 2009-2017 ŠARIŠ PARK | Investor MART – SK, s.r.o. | Webdesign a redakčný systém dodáva MANETI

ŠARIŠ PARK, Železničná 1900, 082 21 Veľký Šariš | recepcia@sarispark.sk | +421 51 747 04 22